Healing

Healing activeert je zelfhelend vermogen en brengt je vooral in contact met jezelf!

1 sessie: € 60
3 sessies: € 150

Een healingsessie gebeurt steeds op maat van jouw situatie, je eventuele klachten en wat jouw systeem onbewust op dat moment nodig heeft. Deze healing wordt gedaan door middel van helende aanrakingen met de handen in combinatie met edelstenen, en soms ook een klankschaal of andere tools.

Alles is energie. Bij deze behandeling werken we voornamelijk op je ‘energie’-huishouding. De bedoeling is om het energieveld in je lichaam te verbeteren: de stroming van energie bevorderen, het opladen van de energie in het weefsel en de organen, blokkades opheffen waardoor de energie weer kan stromen en zo het lichaam en de organen beter laten functioneren: elektrisch, magnetisch en fijnstoffelijk. We geven tijdens deze sessie ook info mee over de healing en het systeem.

Waarom is deze healing zo waardevol?

Ons systeem heeft drie bewustzijnsniveaus: het bewuste niveau, het onderbewuste en het onbewuste deel.

Het grootste deel van ons systeem is het onbewuste deel, het deel waar we ons dus niet van bewust zijn. Ons systeem heeft tal van herinneringen en onbewuste patronen opgeslagen in ons lichaam waar we ons niet van bewust zijn. Vandaar de kracht van deze behandeling om ons onbewuste systeem te helen. We kunnen met ons bewust deel (ons denken) ons onbewuste deel niet begrijpen en herinneren, doch is dit deel van ons van groot belang.