Behandelingen

Gun jezelf een moment om tot rust te komen, te genieten van een deugddoende ervaring en om je lichaam en geest weer in balans te brengen.

Ervaar je een veelheid aan prikkels? Is het druk op je werk of in je privéleven? Of heb je andere zaken die je stress bezorgen? Dan vormen deze een zekere belasting voor je lichaam. Je lichaam kan dat tijdelijk wel aan, maar… indien deze belasting blijft duren, dan kunnen er op termijn allerlei klachten ontstaan door een disbalans. Echt ontspannen is dan belangrijk. Dat kan door het tegenovergestelde van doen en actief zijn, rust dus.

Soms denken mensen dat gaan joggen de ideale uitlaatklep is en voldoende ontspanning biedt. Niets is minder waar. Joggen kan deugd doen en een goede bijdrage leveren aan je lichaam. Echt ontspannen en relaxen is echter effectief niets doen, de aan-knop uit zetten en rust nemen. Om deze balans terug te brengen is een behandeling een ideaal middel om de yin-energie (de rust) te compenseren aan de yang-energie die opgestapeld werd (inspanning) om zo de yin-yang energie terug in balans te brengen volgens de Chinese Geneeskunde.

“Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.”

Buddha

Welke behandeling kiezen?

Eerst en vooral is het goed om te kijken welke behandeling jou het meest aanspreekt. Wat heb jij nodig, wat heeft je lichaam nodig, welk doel wil je bereiken? Elke behandeling heeft z’n effect op meerdere vlakken. Klik op onderstaande behandelingen voor wat meer info. Heb je verder nog vragen? Neem gerust even contact op en we zoeken samen naar de beste oplossing voor jou.

Ter info

Geen van de behandelingen bij Mio & Moi kunnen een doktersbehandeling vervangen. Ze werken wel aanvullend holistisch, zelfhelend en vitaliteit bevorderend. Enkel een arts is bevoegd om een medische diagnose te stellen.