Access bars

1 sessie: € 60
3 sessies € 150

Deze behandeling van 32 punten op het hoofd kan je op een waardevolle manier helpen om spanning uit je systeem, je hoofd en je lijf los te laten. Elk van deze punten staat in verbinding met een deel van onze hersenen waarin overtuigingen en ervaringen worden opgeslagen.

Neurowetenschapper Dr. Jeffrey Fannin verrichtte onderzoek over de werking van de Bars sessie. De resultaten daarvan tonen aan dat een Bars sessie een heilzame werking heeft op een belangrijk hersengebied, nl. de thalamus. Dit gebied verwerkt de meeste binnenkomende zintuiglijke prikkels.

Een Bars sessie is geschikt voor iedereen en kan helpen bij allerlei klachten: stress, angsten, depressie, vermoeidheid, een betere concentratie, hypersensitiviteit, het versterken van je immuunsysteem,…

Heb je nood aan ontspanning, maar hou je niet van praten en pak je je problemen liever aan op een dieper niveau? Dan is deze behandeling misschien wat voor jou!

Een sessie herhalen is aan te raden, zeker in het begin. Dit kan op jouw eigen tempo en in samenspraak aan de hand van je situatie.